12 Ιουλίου 2019

Πολάκης σε Καμπουράκη: «Κάτσε στο ΣΚΑΪ να λιβανίζεις τον Μητσοτάκη» (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έκανε μια νέα ανάρτηση στο facebook, η οποία στρέφεται ενάντια στον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ΑΝΤΕ γεια τώρα ,βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας το Μητσοτάκη»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΚΡΟΥΦΤΩ!!! Άκου Δημήτρη Καμπουράκη: Στο χωριό που είπες πως έκατσες (Βουβάς και όχι Βουτάς που έγραψες) και σου είπαν -λέει- τα μύρια όσα εναντίον μου ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 129 ψήφους και η ΝΔ 65 σε σύνολο 224 ψηφιΣάντων ,δηλαδή ποσοστό 57,5%!!! Α και να μην ξεχάσω εγώ πήρα σε αυτό το χωριό 125 σταυρούς!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Καμπουροδημητρακη;;; Κριμας το μίσος και τη Χολή που έβγαλες, χαράμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδορήσετε και να με τελειώσετε!!

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. Διάλεξε και έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο νόμο παρά την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη, την τρομερή διαφήμιση (ναναι καλα ο Κουρτάκης…) και τα αεροπλάνα από Αμερική ,διάλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπεί από το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!! ΑΝΤΕ γεια τώρα ,βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας το Μητσοτάκη, ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (και σοφά έπραξες γιατί θα ξεφτιλιζόσουν πιο πολύ απ ότι τώρα. Εμείς θα ανασυγκροτηθούμε,θα οργανωθούμε και θα επανέλθουμε πιο ώριμοι πιο αποφασισμένοι και προπαντός πιο αποτελεσματικοί!

ΥΓ 1.Όταν και αν ξανακατέβεις στα Σφακιά, άλα να σου δείξω από κοντά γιατί αυτός ο κόσμος μας έδωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ τώρα τον Ιούλη του 2019 σε σχέση με το Γενάρη του 2015.(48% και 900 ψήφους τώρα ,44,5 % και 809 ψήφους το 15 ). Κερνώ και κρασί ….στο Βουβά… ΥΓ. Πεσμου αν σ αρέσει ο σκοπός που παίζει ο Παναγιώτης Χιωτάκης να σε γλεντήσουμε όταν έρθεις.. (Δες την επόμενη ανάρτηση δεν ανεβαίνει εδώ)

ΥΓ2 παραθέτω μερικά από αυτά που έχεις γράψει για να δεις πόσο μέσα έπεσες στο δηλητήριο που έριξες μετά τους 15.400 ψήφους που πήρα στα ΧΑΝΙΑ!».