19 Ιουλίου 2019

La Casa de Papel 3: Η σύλληψη που ξαναενώνει τη συμμορία [βίντεο]

Ο τρίτος κύκλος του La Casa de Papel πλησιάζει.

Στις 19 Ιουλίου εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη θα δουν τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της ισπανικής σειράς που έχει... σπάσει ταμεία. Το Netflix συνεχίζει την πετυχημένη σειρά και η δράση αναμένεται να είναι καταιγιστική!

Ο τρίτος κύκλος του La Casa de Papel πλησιάζει. Στις 19 Ιουλίου εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη θα δουν τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της ισπανικής σειράς που έχει... σπάσει ταμεία. Το Netflix συνεχίζει την πετυχημένη σειρά και η δράση αναμένεται να είναι καταιγιστική.

Οι ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στο νησί που ζουν τον έρωτά τους η Τόκιο με τον Ρίο. Εκείνος τους καθυστερεί για μπορέσει εκείνη να ξεφύγει. Εκείνος συλλαμβάνεται και η Τόκιο ζητά τη βοήθεια του El Profesor. Η απλή απάντησή του είναι πως η συμμορία θα πρέπει να μαζευτεί ξανά. Για να ελευθερώσει τον Ρίο και να προκαλέσει... πανικό. Εκρήξεις, ιπτάμενα χαρτονομίσματα και ο Μπερλίν ξανά στην ομάδα! Με ποιο τρόπο; Θα δούμε. «Δεν το κάνουμε για τα λεφτά. Το κάνουμε για τη φαμίλια» είναι το σύνθημα του Netflix. Πάρτε μια γεύση του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς μέσα απο το νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix

Το τρέιλερ του 3ου κύκλου του La Casa de Papel

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη δράση και τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο που έρχεται στις οθόνες μας: