22 Αυγούστου 2019

Ο ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! Ο Μπόρις Τζόνσον με το πόδι στο τραπεζάκι συνομιλεί με τον Μακρόν στο Ελιζέ! [εικόνες]

Μια απίστευτη σκηνή κάνει σήμερα τον γύρο των μέσων ενημέρωσης που απεικονίζει το κλίμα της κρίσιμης συνάντησης Μακρόν-Τζόνσον, στο Παρίσι, για το brexit.

Στην εν λόγω φωτογραφία που διένειμε το Pool της Γαλλικής προεδρίας και μέσω του Associated Press σε όλο τον κόσμο, ο βρετανός πρωθυπουργός εικονίζεται να συνομιλεί χαριεντιζόμενος με τον Γάλλο πρόεδρο για το επικείμενο brexit.


hristophe Petit Tesson, Pool via AP


Αρχικά ο Μπόρις Τζόνσον είναι... κόσμιος και κάθεται απέναντι από τον Γάλλο πρέοδρο συνομιλώντας μπροστά στο πλήθος των φωτογράφων που καλύπτουν τη συνάντηση.


hristophe Petit Tesson, Pool via AP



hristophe Petit Tesson, Pool via AP


Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο... άξεστος Βρετανός έχει βάλει το πόδι του άγαρμπα επάνω στο τραπεζάκι που τον χωρίζει από τον Εμανουέλ Μακρόν.




Στην φωτογραφία φαίνεται επίσης ο Γάλλος πρόεδρος ενοχλημένος και αμήχανος από τον τρόπο που στέκεται απέναντί του ο Βρετανός πρωθυπουργός.


hristophe Petit Tesson, Pool via AP



hristophe Petit Tesson, Pool via AP


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόρις Τζόνσον ή «Τούρκος» όπως τον αποκαλούν μερικοί λόγω μακρινής καταγωγής του από την Τουρκία, προκαλεί με την συμπεριφορά του.


Ο Μπόρις Τζονσον με τα πόδια στο τραπέζι -Φωτογραφία: i-Images/twitter./ΜetroUK


Προ μηνός, φωτογραφήθηκε με τα πόδια στο τραπέζι στο γραφείο του την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στη Ντάουνινγκ Στριτ για να ορκιστεί πρωθυπουργός.

Φυσικά στο γραφείο του ο καθένας μπορεί να έχει όποιο ύφος θέλει, αλλά όταν είναι φιλοξενούμενος και μάλιστα σε γραφείο προέδρου Δημοκρατίας, όπως εν προκειμένω στο Ελιζέ, η κίνηση αυτή συνιστά προσβολή.