19 Αυγούστου 2019

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: Η στενή σχέση του πρίγκιπα Άντριου με τον Τζέφρεϊ Έπσταϊν - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 6 Δεκεμβρίου 2010 ο φακός κατέγραψε τον Τζέφρεϊ Έπστάιν να φεύγει από την οικία του αξίας 63 εκατ. δολ. στο Μανχάταν. ενώ λίγο αργότερα στην είσοδο εμφανίζεται ο πρίγκιπας Άντριου, πολύ καλός φίλος του παιδεραστή εκατομμυριούχου που αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Ο πρίγκιπας στέκεται στην τεράστια είσοδο χαιρετώντας μία νεαρή μελαχρινή ενώ ενστικτωδώς κοιτάζει ολόγυρα για να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει γίνει θεατός, όπως φαίνεται στο βίντεο.


Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα βίντεο που απεικονίζει τον Δούκα του Γιορκ να διαμένει στο σπίτι του καταδικασθέντα παιδεραστή στη Νέα Υόρκη, εννέα χρόνια πριν από το σκάνδαλο και την καταδίκη του εκατομμυριούχου.

Τα στιγμιότυπα αυτά τραβήχτηκαν λιγότερο από μία ώρα από την αποχώρηση του Επσταϊν, που καταδικάστηκε για σεξ με παιδί το 2008. Φεύγοντας από το σπίτι του συνοδευόταν από μία ξανθιά γυναίκα.

Κάποιες κοπέλες πο έμπαιναν ή έβγαιναν από το σπίτι ενώ σ' αυτό βρισκόταν ο πρίγκιπας Άντριου φαίνονταν πολύ νέες πράγματι, τόνισε παρατηρητής στη "Mail on Sunday" καθώς πλέον γεννώνται ερωτήματα για το αν ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ γνώριζε σχετικά με τη δράση του φίλου του ή αγνοούσε την αλήθεια. Ο ίδιος ο πρίγκιπας έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της φερόμενης ως "σκλάβας του σεξ" του Έπστάιν Βιρτζίνια Ρόμπερτς ότι έκανε σεξ μαζί του σε τρεις περιπτώσεις, με την πρώτη να καταγράφεται όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Μία από τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, έγινε στο περιβόητο "Σπίτι του Τρόμου" του εκατομμυριούχου. Οι καταγγελίες της καταγράφονται σε δικαστικά έγγραφα του 2014 τα οποία δικαστής διέταξε να διαγραφούν καθώς όπως τόνισε δεν ευσταθούν και είναι εκβιαστικές".

Από τη στιγμή της αυτοκτονίας του Έπστάιν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τάσσονται στο πλευρό του πρίγκιπα τονίζοντας ότι εκείνος δεν έχει καμία συμμετοχή στην ανήθικη δράση του καταδικασθέντα παιδεραστή. "Οποιαδήποτε υπόνοια για απρέπεια με ανήλικο είναι κατηγορηματικό ψέμα. Διαψεύδεται εμφαντικά ότι ο Δούκας του Γιορκ είχε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής ή σχέσης με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής και αβάσιμος" αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανακτόρων.



Ωστόσο, οι εικόνες αυτές από το σπίτι του Επστάιν εγείρουν νέα ερωτήματα για την κρίση του 59χρονου πρίγκιπα καθώς ο εκατομμυριούχος συνέχιζε να κακοποιεί νεαρά κορίτσια ακόμη και μετά την αμφιλεγόμενη συμφωνία το 2008 κατά την οποία καταδικάστηκε σε 13 μήνες, αλλά παραμένοντας εκτός φυλακής. "Ο πρίγκιπας έδειχνε να είναι άνετος στο σπιτι του Επστάιν. Υπήρχαν κορίτσια που πηγαινοέρχονταν" αναφέρει πηγή στη "Mail on Sunday" και προσθέτει: "Ένα, που βγήκε έξω με τον Επστάιν μία ώρα προτού ο πρίγκιπας αποχαιρετίσει μια μελαχρινή, ήταν μικροσκοπική και έτρεμε. Ήταν μάι ιδιαίτερα κρύα μέρα στη Νέα Υόρκη. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο ήταν η συνεχής ροή κοριτσιών και γυναικών μέσα και έξω από το σπίτι. Ήταν ανατριχιαστικό να το βλέπεις. Όλοι ήξεραν εκείνη τη στιγμή ότι ο Επστάιν ήταν καταδικασμένος παιδεραστής, κι όμως ζούσε τη ζωή του σε κοινή θέα. Όταν ο πρίγκιπας Άντριου εμφανίστηκε στην πόρτα εξεπλάγην. Έδειχνε άνετος. Είπε κάτι στο κορίτσι, που ήταν πολύ όμορφο και μετά εκείνη έφυγε με κατεύθυνση το Σέντραλ Παρκ. Αν δεν ήξερα τον πρίγκιπα, θα σκεφτόμουν ότι του ανήκε το μέρος. Έδειχνε τόσο άνετος και χαλαρός όπως στεκόταν στην πόρτα. Δεν έδειχνε να έχει κάποια έγνοια όπως χαμογελούσε και χαιρετούσε το κορίτσι. Μόνο όταν εκείνη απομακρύνθηκε αυτός κοίταξε ολόγυρα λες και τσέκαρε μήπως τον είχαν δει" αναφέρει η ίδια πηγή.

Πηγή: Daily Mail