21 Αυγούστου 2019

Εκβίασαν τον ιατρό που ανέβασε στο FB βίντεο για την δήθεν κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Tην Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, ο ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Σπύρος Σαπουνάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό facebook ίσως την πιο καυστική αλλά και διαφωτιστική ανάρτηση αναφορικά με την δήθεν κρύπτη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., γελοιοποιώντας στην κυριολεξία το ανύπαρκτο του πράγματος αφού η «κρύπτη» δεν ήταν παρά μία από τις 4 απολύτως εμφανείς κεντρικές πόρτες των επισήμων αποθηκών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και μάλιστα στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού την οποία οι ελεγκτές της Παπασπύρου μαζί με την διορισμένη από τον Παύλο Πολάκη Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥΥ) προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις παρουσίασαν ως δήθεν μυστική κρύπτη με κρυμμένα έγγραφα….

Μάλιστα την ανάρτησή του συνόδεψε ο ανωτέρω ιατρός με real time video όπου έδειχνε ζωντανά τον χώρο των αποθηκών αλλά και με το καυστικότατο κάτωθι σχόλιο το οποίο και φωτογραφίσαμε!!!!

«H γελοιότητα με την κρύπτη του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχει προηγούμενο. Πήγαν οι τύποι και έβαλαν μια γυψοσανίδα μπροστά σε μια πόρτα, η οποία μάλιστα γυψοσανίδα ήταν μικρότερη από την πόρτα και ισχυρίστηκαν μετά ότι εκεί έκρυβαν έγγραφα για να μην τα βρει κανείς. Εν τω μεταξύ θα σας δείξω φωτογραφίες από τις αποθήκες που για να ψάξει μόνο κάποιος έγγραφα θέλει ξέρω εγώ 30 χρόνια. Γελοία ανθρωπάκια που σκαρφίζονταν πράγματα για να δικαιολογήσουν τα αίσχη τους !»



Όσο απίστευτο και αν φαντάζει λίγες ημέρες μετά έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο ιατρός Σπύρος Σαπουνάς εκβιάστηκε ευθέως με πειθαρχικό και εργασιακές κυρώσεις και εξαναγκάστηκε να σβήσει την ανάρτησή του από τον  προσωπικό του λογαριασμό facebook προφανώς γιατί η αλήθεια δεν πρέπει να βγάινει στο ακόμα διοικούμενο από το ΔΣ του Πολάκη  «δημοκρατικό» ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥΥ)…

Αλήθεια γνωρίζει κάτι για τις απειλές που δέχτηκε ο ιατρός Σπύρος Σαπουνάς προκειμένου να αναγκαστεί να σβήσει την ανάρτηση και το αποκαλυπτικό video από τον προσωπικό του λογαριασμό facebook , η προσφάτως αναβαθμισμένη από το ΔΣ ΚΕΕΛΠΝΟ του ΣΥΡΙΖΑ Τμηματάρχης Διοκητικού Συντονισμού ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

Aν ναι γιατί νοιαζόταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τόσο πολύ η κα Παυλοπούλου -εκλεκτή του Αντιπροέδρου Αγάπιου Τερζίδη ο οποιος σήμερα μετά την παραίτηση Ρόζενμπεργκ τελεί χρέη Προέδρου-  να μην αποκαλυφθεί το πόσο κατασκευασμένη ήταν η  ιστορία της δηθεν κρύπτης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ???

http://www.ereportaz.gr/ekviasan-giatro/