12 Σεπτεμβρίου 2019

Πάνος Καλίδης: «Η ομοφυλοφιλία του 2019 έχει πάρει τη μορφή μόδας και μαγκιάς»

Ο τραγουδιστής με ένα instastory θέλησε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη σε πρόσφατη συνέντευξη του γύρω από την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο Πάνος Καλίδης είχε αναφέρει στη συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν»:

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, έσπευσε να απαντήσει για τα λεγόμενά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

Δείτε την ανάρτησή του:

kalidis-2