20 Σεπτεμβρίου 2019

AYTA EINAI! «Οι νέοι στα Εξάρχεια εκφράζονται διαφορετικά - Η κυβέρνηση κάνει σόου»

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, υποστηρίζοντας πως «οι νέοι στα Εξάρχεια εκφράζονται διαφορετικά» και στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε επικοινωνιακό σόου την προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τέλος στην ανομία.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha, ο κ. Βαρεμένος αφού δήλωσε πως δεν είχε ακούσει καν για το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» που υπήρχε στην πλατεία των Εξαρχείων από τον Απρίλιο του 2017, υποστήριξε για τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή πως «μέχρι στιγμής βλέπω επικοινωνία [...] Υπάρχει ένα δόγμα τάχα μου νόμου και τάξης, το οποίο γίνεται ένα σόου γύρω από τα Εξάρχεια».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι τα Εξάρχεια «είναι ένας χώρος όπου οι νέοι εκφράζονται διαφορετικά», ενώ για να ενισχύσει τη θέση του είπε πως γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πηγαίνει και η κόρη του εκεί, «όχι για να πετάξει μολότοφ».

«Αν θέλετε να το πάμε στον Ρουβίκωνα», συνέχισε ο κ. Βαρεμένος, «επειδή λέγανε διάφορα προεκλογικά και παιανίζανε τα κανάλια ότι θα κάνουμε θα ράνουμε στα Εξάρχεια. Ακούτε τίποτα τελευταία για Ρουβίκωνα; Γιατί καταλάβανε εν μέσω τουριστικής περιόδου όταν θεωρούσαν ότι θα κάνουν ένα περίπατο για να εφαρμόσουν αυτά που είχαν στους εγκεφάλους τους και όταν αντέδρασε όπως αντέδρασε ο Ρουβίκωνας καταλάβανε ότι είναι σοβαρό το πράγμα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Βαρεμένος αναφέρθηκε στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, υποστηρίζοντας πως «επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ γίνανε βήματα. Δεν λέω ότι εξαλείφθηκε το φαινόμενο».