17 Σεπτεμβρίου 2019

«Σ’ αγαπώ, θα τρελαθώ!»: «Τρελαμένη» φαν αιφνιδίασε τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Πάνω σε μια εκδηλωτική φαν του έπεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Μια νεαρή κοπέλα, η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και συμμετέχουσα του Shopping Star, τον πλησίασε κρατώντας το κινητό της και εκείνος φυσικά δεν της χάλασε χατήρι πιστεύοντας ότι η νεαρή ήθελε να βγάλει μαζί του μια selfie. Αλλά γελάστηκε...

Η νεαρή με το έντονο ροζ κραγιόν και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου, αφού κοντοστάθηκε για λίγα δεύτερα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της κάνει το χατήρι και να στέκεται και εκείνος κοιτώντας το φακό για να βγάλουν φωτό, συνέχισε να περπατάει πλάι πλάι στον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας live μετάδοση στα social media.

Ο κ. Τσίπρας αιφνιδιάστηκε με την νεαρή, χωρίς, ωστόσο, να χάσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο το χαμόγελό του. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή η νεαρή ακούγεται να λέει κοιτώντας την κάμερα του κινητού της «θα τρελαθώώώώ», με τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντάει ψύχραιμα: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως». Και η απάντηση της νεαρής καθώς αποχωρούσε, κοιτώντας της κάμερα του κινητού της; «Σ' αγαπώωω, θα τρελαθώωω!».

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες για την ομιλία του στο Βελλίδειο το περασμένο Σάββατο και την συνέντευξή του χθες, Κυριακή.