16 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ; Φαντί Φαουάζ: Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτς Μάικλ είναι πλέον άστεγος [εικόνα]

Ο Φαντί Φαουάζ, ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτς Μάικλ είναι πλέον άστεγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.

Ο Φαουάζ, που μέχρι πρότινος απολάμβανε τη μεγάλη ζωή όντας στο πλευρό του Τζόρτζ Μάικλ στην πολυτελή κατοικία του, πλέον έχει έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, αφού πρέπει να δουλέψει για να βγάλει τα προς το ζην.

Ο Τζορτς Μάικλ δεν του άφησε δεκάρα
Υπενθυμίζεται ότι στο άνοιγμα της διαθήκης του τραγουδιστή, το όνομα του Φαντί Φαουάζ δεν υπήρχε πουθενά, γεγονός που έκανε τον ίδιο να... εκραγεί, με την αστυνομία να του περνά χειροπέδες αφού εθεάθη σε κατάσταση αμόκ να σπάει την έπαυλη που διέμενε με τον Τζορτζ Μάικλ, πριν πεθάνει τα Χριστούγεννα του 2016.

Σε ανάρτησή του το Facebook, που λίγο μετά τη διέγραψε, ο πρώην κομμωτής κατηγορούσε τους δικηγόρους του αποθανόντος τραγουδιστή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Για την ιστορία, η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ που έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες, πήγε όλη στην οικογένειά του.

Η παρακάτω εικόνα αποτυπώνει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι πλέον ο Φαντί Φαουάζ. Περιπλανώμενος στους δρόμους με ένα τσιγάρο στο χέρι.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/o-teleytaios-syntrofos-tzorts-maikl-einai-astegos