Ολοι ήταν έτοιμοι να περάσουν από οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία πορνό, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Ανεργοι κάθε ηλικίας από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στις οντισιόν της εταιρείας παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό μέσα από τις ερωτικές ταινίες.
Η Espresso βρέθηκε στις οντισιόν και σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι πριν από τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν ρόλο σε σειρά πορνό. Οπως σημειώνει η Espresso, ξεχώρισε ένας 62χρονος που εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει ως κομπάρσος.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί / Φωτογραφία: Espresso
Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γδυθούν αποκαλύπτοντας τα... προσόντα τους. Την κριτική επιτροπή δεν την ενδιέφερε το σώμα και η ηλικία, αλλά η όρεξη που έδειχνε κάποιος. Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, ωστόσο μόνο 30 θα είναι οι τυχεροί.

Αντρας μπροστά στην κριτική επιτροπή / Φωτογραφία: Espresso