14 Σεπτεμβρίου 2019

Έξαλλα τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ με την απλή διαπίστωση του Αλεξανδρή: «Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς έγχρωμο παίκτη»

Έντονο κύμα αντιδράσεων ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ με αφορμή το σχόλιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον τελικό του Μουντομπάσκετ, όπου μια απλή διαπίστωση την έκαναν ρατσιστικό σχόλιο!

Σε ένα σχόλιο στο Twitter αναφορικά με τον τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή προχώρησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν κόουτς προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ για ακόμη μία φορά καθώς αναφερόμενος στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής τόνισε πως θα λάβουν μέρος δύο ομάδες που έχουν αποκλειστικά λευκούς παίκτες και κανέναν μαύρο μπασκετμπολίστα. Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ χρήστες του twitter ωστόσο δεν άφησαν ασχολίαστη την τοποθέτηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή, με τον ίδιο να τους απαντά, εμμένοντας ουσιαστικά στην αρχική του θέση.