11 Σεπτεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! O Θεοχαρόπουλος διορίστηκε μετακλητός και... βρίζει τους μετακλητούς του Μητσοτάκη

Ενας πρώην πρόεδρος κόμματος και μία υπουργός είναι μεταξύ των μετακλητών που έχουν διοριστεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές.

Ενώ ο πόλεμος μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό και το κόστος των μετακλητών που διορίστηκαν την 4ετία του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται - με αφορμή το αποκαλυπτικό έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος- κοινοβουλευτικοί σχολίαζαν δηκτικά ότι στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν διοριστεί ως μετακλητοί:

Ενας πρώην πρόεδρος κόμματος, δηλαδή ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που διορίστηκε διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μία πρώην υπουργός, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, πρώην υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, που διορίστηκε στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Και οι δύο απέτυχαν να εκλεγούν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου... αλλά κανείς δεν χάνεται. Και οι δύο διορίστηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ως μετακλητοί, αν και δεν συνηθίζεται πρώην πρόεδροι κομμάτων η πρώην υπουργοί να διορίζονται ως μετακλητοί…

Οι δηλώσεις Θεοχαρόπουλου για τους μετακλητους

Το αστείο είναι ότι, παρά την ιδιότητα του μετακλητού που διαθέτει πλέον ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μάλλον ασυνήθιστο για πρόεδρο -έστω και μικρού- κόμματος, ο συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έκανε «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος»!

Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε επικοινωνιακά τεχνάσματα τα όσα αποκαλύφθηκαν για τους εκατοντάδες μετακλητούς επί ΣΥΡΙΖΑ που κόστισαν 120 εκατομμύρια ευρώ συνολικά και όπως σημείωσε μιλώντας στο Open: «Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης σε συνεργασία με την αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση κάτι που είναι ακατανόητο στον ελληνικό λαό. Ωστόσο, τα στοιχεία για τους μετακλητούς δεν ισχύουν».

«Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή με το επιτελικό κράτος έχει μία τρομερή αύξηση μετακλητών σήμερα, από την παρούσα κυβέρνηση. Αντί για επιτελικό κράτος, η σημερινή κυβέρνηση δημιουργεί ένα υπερσυγκεντρωτικό, γύρω από τον πρωθυπουργό- μονάρχη, κράτος και ταυτόχρονα θέλει να κάνει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση. Και αυτό είναι ακατανόητο», πρόσθεσε ο... μετακλητός Θανάσης Θεοχαρόπουλος.



Διορισμός Θεοχαρόπουλου ως μετακλητού