20 Σεπτεμβρίου 2019

Σαμπρίνα: Tα χρόνια στη Ζιμπάμπουε και το δύσκολο διαζύγιο με τον Παναγιώτη Λιαδέλη (ΒΙΝΤΕΟ)«Έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια στη Ζιμπάμπουε, είχαν πυροβολήσει τον παππού μου, μια συμμαθήτριά μου…»

Για τα παιδιά της χρόνια που έζησε στη Ζιμπάμπουε αλλά και για το διαζύγιο της από τον Παναγιώτη Λιαδέλη μίλησε η Σαμπρίνα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, αλλά είχα κλειστοφοβία. Μεγάλωσα στη Ζιμπάμπουε, σχολεία πήγα εσώκλειστη στις καλόγριες… Όταν χώρισαν οι γονείς μου μείναμε στην Αφρική με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου γύρισε στην Ελλάδα… Έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια στη Ζιμπάμπουε, είχαν πυροβολήσει τον παππού μου, μια συμμαθήτριά μου… Ένα διάστημα, μετά από αυτό, πάθαινα κρίσεις πανικού», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για τον πρώην άντρα της και το διαζύγιο αποκάλυψε: «Το διαζύγιό μου ήταν δύσκολο. Προβλήματα υπάρχουν όταν ένας από τους δύο δεν το έχει ξεπεράσει, έχε θυμό… Τώρα με τον Παναγιώτη έχουμε πολύ καλύτερη σχέση από πριν. Με τον Παναγιώτη πάντα είμαστε οικογένεια, δεν έχει σημασία αν είμαστε χωρισμένοι».

Δείτε το βίντεο: