20 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ Κωνσταντινέας παρομοίασε σε tweet του τον Παπαγγελόπουλο με «τσιλιαδόρο» και τον Τσίπρα με «κλέφτη»Είναι γνωστό πως η σχέση του Πέτρου Κωνσταντινέα με την ελληνική γλώσσα δεν είναι η καλύτερη δυνατή [ούτε και με την αγγλική βέβαια αν κρίνουμε από το «Μαντσεστερ ΓιουνάιτεΡ»], αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του.

Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να γράψει ένα tweet για την υπόθεση Novartis παρομοίασε τον Παπαγγελόπουλο με "τσιλιαδόρο" και τον Τσίπρα με "κλέφτη".

Έγραψε συγκεκριμένα: "Το να λες εγκέφαλο,ενορχηστρωτη για τις διώξεις #Novartis τον #Τσιπρα Και να κάνεις προκαταρκτική μόνο στο #παπαγγελοπουλο είναι σαν να μου φταίει ο τζιλιαδορος και όχι ο κλέφτης!Στη #ΝΔ μάλλον φοβούνται πάρα πολύ!Άδωνη που είσαι να πας τον Τσίπρα στο σκαμνί όπως ελεγες!"Και κάποια σχόλια στο twitter για το "αυτογκόλ" του Πέτρου Κωνσταντινέα:


https://omadaalithias.gr/politiki/gkafa-konstantinea-paromoiase-se-tweet-toy-ton-papaggelopoylo-me-tsiliadoro-kai-ton-tsipra