27 Σεπτεμβρίου 2019

Το Twitter τρολάρει τον Τραμπ για τις θηλές της Ιβάνκα

Ασκησε, πριν από χρόνια, κριτική στο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου Μπάρνεϊ Φρανκ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «αηδιαστική» την εμφάνισή του καθώς από τη γαλάζια μπλούζα του διακρίνονταν οι θηλές του

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα του την...έφερνε το αγαπημένο του μέσο. Πριν από οκτώ χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε κριτική στο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου Μπάρνεϊ Φρανκ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «αηδιαστική» την εμφάνισή του καθώς από τη γαλάζια μπλούζα του διακρίνονταν οι θηλές του. Το Twitter «προδωσε» τον Τραμπ αποκαλύπτοντας φωτογραφίες της αγαπημένης του κορης Ιβάνκα με γαλάζιο πουκάμισο από το οποίο προέβαλαν οι θηλές της.

«Ο Μπάρνεϊ Φρανκ έδειχνε αηδιαστικός - με τις θηλές του να προβάλουν - μέσα από το γαλάζιο μπλουζάκι στο Κογκρέσο. Πολύ, πολύ μεγάλη ασέβεια» έγραψε το 2011 ο Ντόναλντ Τραμπ.






Το σχόλιό του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σεξιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μπάρνεϊ Φρανκ υπήρξε ένας από τους πρώτους που μίλησαν ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις στο αμερικανικό Κογκρέσο.




Λίγα χρόνια αργότερα η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ με πουκάμισο από το οποίο διακρίνονταν οι θηλές της...





«Μήπως ο Τραμπ τα έβαλε με τον Μπάρνεϊ Φρανκ προκειμένου να δημιουργήσει αντιπερισπασμό για την Ιβάνκα;» διερωτήθηκε χρήστης αστειευόμενος στο Twitter.

«Αντικαταστήστε τον Μπάρνεϊ Φρανκ (στο tweet) για τις θηλές που προεξέχουν από την μπλε μπλούζα με την Ιβάνκα» συμπληρώνει κάποιος άλλος. Άλλοι αναρωτήθηκαν με χιούμορ: «Ιβάνκα εναντίον Μπάρνεϊ, ποιος το φόρεσε καλύτερα;»

Η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter όταν οι θηλές της προέβαλαν μέσα από το γαλάζιο πουκάμισο της κατά τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Πάντως, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρήκε να πει τίποτα για το περιστατικό...