22 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7! Ντου κουκουλοφόρων στο παιχνίδι των Νέων Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου στου Ρέντη

Ντου κουκουλοφόρων Ολυμπιακών στο γήπεδο στου Ρέντη στο παιχνίδι του Youth League Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου.

Κάφροι Ολυμπιακοί εισέβαλαν στου Ρέντη στην αναμέτρηση για το Youth League του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν και την... έπεσαν σε οπαδούς της γερμανικής ομάδας. To ρολόι σημάδευε το 84ο λεπτό, όταν οι κάφροι με κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου και τους άρπαξαν πανό. Οι παίκτες των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν και, όπως είναι φυσικό, το ματς διεκόπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ οι κουκουλοφόροι ήταν 80, με 40 μηχανάκια και με 6 Γερμανούς φιλάθλους τραυματίες, καθώς και έναν άνθρωπο της εταιρίας σεκιούριτι.

Δείτε βίντεο από την εισβολή:





Ολο το ματς:



Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια από την Eurokinissi:



















Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και τους Νέους της Μπάγερν Μονάχου, εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος από τα επεισόδια που καθόρισαν την αναμέτρηση.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν μας αντιπροσωπεύει. Ζητάμε συγγνώμη. Δεν έχει σημασία το αγωνιστικό κομμάτι. Η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη, αυτό που είχαμε να κάνουμε εμείς ήταν να τα προστατεύσουμε. Είναι η χειρότερη στιγμή μου σαν προπονητής», είπε στην κάμερα του Cosmote o Μαυρογενίδης.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Ντένις Σβατς, στάθηκε ελάχιστα στα επεισόδια και κατά βάση στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου η ομάδα του νίκησε με 4-0: «Καταρχάς, θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό από τα όσα προηγήθηκαν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός μας έβαλε πολλές δυσκολίες μέχρι να βάλουμε το πρώτο γκολ».