17 Οκτωβρίου 2019

Καρφιά Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: Δεν μπορώ πια να τον πάρω στα σοβαρά

«Δεν είμαστε εχθροί. Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι. Απλά δουλεύουμε στο ίδιο περιβάλλον». Ετσι περιέγραψε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τη σχέση του με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί και έδωσε συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα.

Ο Ρώσος ήταν αυτός που έβαλε φρένο στον Τσιτσιπά, στο Masters στη Σαγκάη, όταν απέκλεισε τον Ελληνα τενίστα στα ημιτελικά. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που ο Μεντβέντεφ νίκησε τον Τσιτσιπά σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αλλά η κόντρα τους συνεχίζεται και εκτός κορτ. Μετά την ήττα του, ο Ελληνας τενίστας είχε χαρακτηρίσει… βαρετό το παιχνίδι.

«Ο Τσιτσιπάς; Αλήθεια; Είπε ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό;», ήταν η αντίδραση του Ρώσου όταν του μεταφέρθηκε η δήλωση του Τσιτσιπά. «Ο καθένας έχει το δικό του στιλ παιχνιδιού. Αν φαίνεται βαρετό σε κάποιον, ΟΚ», σχολίασε. Δεν ήταν όμως το τελευταίο που είχε να πει για τον αντίπαλό του.

Μεντβέντεφ κατά Τσιτσιπά για τη… βότκα

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέκρινε τον Στέφανο Τσιτσιπά και για το χιουμοριστικό βίντεο του Ελληνα, σχετικά με τα μεθεόρτια του Laver Cup. Κάνοντας πλάκα με τους γονείς του, ο Τσιτσιπάς τους είπε ότι ήπιε βότκα και στα σχόλιά τους είπε, προφανώς αστειευόμενος, «Με ανάγκασαν, φώναζαν το όνομά μου».

«Μετά τις εξηγήσεις του για το πώς γιόρτασε στο Laver Cup, δυσκολεύομαι να τον πάρω στα σοβαρά. Το συζήτησα με τους φίλους μου στο τένις, όχι μόνο Ρώσους, και απλά τους προκάλεσε γέλιο», είπε ο Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά και τα όσα είπε για το αλκοόλ. «Είπε ότι τον ανάγκασαν να πιει, ότι ήταν αηδιαστικό. ΟΚ, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Είπε “Μαμά, ήταν αηδιαστικό! Μπορώ να σου δείξω το βίντεο”. Αλλά είναι αστείο. Δεν μπορώ πλέον να τον πάρω σοβαρά», συμπλήρωσε.