20 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και τι πραγματικά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ελβετική τηλεόρασηΜια απομονωμένη φράση από το ελβετικό ντοκιμαντέρ για τη Novartis έχει γίνει αντικείμενο προπαγάνδας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες.

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, εμφανίζεται ένα μικρό απόσπασμα όσων είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο οποίο αναφέρει "Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές".

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε δίνοντας στη δημοσιότητα την ακριβή απομαγνητοφώνηση των όσων είπε στην Ελβετική τηλεόραση:

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προηγηθεί και το βίντεο με το απόσπασμα που έχει ανεβάσει το left.gr

«Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;

Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis.

Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές".

Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis.

Ακολουθεί το βίντεο: