22 Οκτωβρίου 2019

Καράογλου: Εντολή Μητσοτάκη να επισπευστούν οι διαδικασίες για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Το θέμα αυτό αν και ηταν εκτός της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε στις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό - Οι δηλώσεις Καράογλου, Τζιτζικώστα, Ζέρβα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε τη συνέπεια του ως προς την τακτική επαφή του με τη Θεσσαλονίκη και την παρακολούθηση των έργων, δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δύο συσκέψεων, υπό τον πρωθυπουργό, που πραγματοποιήθηκαν στο Διοικητήριο.

Η πρώτη είχε θέμα την ενότητα και η δεύτερη την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Καράογλου είπε ότι εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκε το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου του ΠΑΟΚ και της γύρω περιοχής στην Τούμπα και δόθηκαν όλες οι οδηγίες που έπρεπε να δοθούν έτσι ώστε να επισπευθούν οι σχετικές διαδικασίες.



"Ολοι οι φορείς είμαστε συντονισμένοι. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για να προχωρήσουν τα έργα και, πράγματι, μέσα σε δύο μήνες έχουν γίνει σημαντικά βήματα", δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σημείωσε πως μέσα στη σύσκεψη πως πρέπει να προχωρήσει σύντονα η ανάπλαση της ΔΕΘ.

"Για τον δήμο Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο πρωθυπουργός δείχνει αυτό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υλοποίηση όλων των μεγάλων πρότζεκτ της πόλης", υπογράμμισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως "αυτή η τετραετία θα είναι μια τετραετία όχι μόνο σχεδιασμού και αποφάσεων, αλλά και υλοποίησης όλων αυτών που θα αλλάξουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης".