23 Οκτωβρίου 2019

Τα «ξαναβρήκαν» Παππάς και Παπαγγελόπουλος - Συναντήθηκαν στον Διόνυσο

Στην περιοχή του Διόνυσου συναντήθηκαν πριν από δύο Σάββατα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Υποθέτουμε ότι το ραντεβού πραγματοποιήθηκε για να γίνει ένας απολογισμός της ομιλίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Βουλή πριν από δύο εβδομάδες και την απόφαση για σύσταση της Προανακριτικής επιτροπής, η οποία ξεκίνησε χθες τις εργασίες της με το μέλλον να προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Φαίνεται πάντως ότι έχουν πέσει οι γέφυρες μεταξύ των δύο και η περίοδος που ο Παπαγγελόπουλος αποκαλούσε «επιπόλαιο» τον κολλητό φίλο του Αλέξη Τσίπρα ανήκει στο κοντινό παρελθόν.

Στο ίδιο παρελθόν εικάζομε ότι ανήκουν και οι ενστάσεις που φέρεται να εξέφρασε, εκ των υστέρων, ο Νίκος Παππάς για τους χειρισμούς που είχαν γίνει στην υπόθεση της Novartis και για την περίφημη δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου περί «μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως ελληνικού κράτους».

ΥΓ: Εκτός κι αν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης συνάντησε τον Παππά για να μάθει κάνα νέο από την εξορία του Πετσίτη.