11 Οκτωβρίου 2019

ΚΡΑΞΙΜΟ Άδωνι στον Παππά: «Ερχόμαστε να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη»

«Ξεσπάθωσε» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, παρουσιάζοντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως το νομοσχέδιο έρχεται να προσθέσει στην ελληνική οικονομία 0,5% του ΑΕΠ το χρόνο και για τα επόμενα 10 χρόνια, με βάση την έκθεση της τραπέζης της Ελλάδος.

«Ερχόμαστε να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη, να βρει ο κόσμος δουλειά και να πάει η χώρα μπροστά, αυτό κάνει αυτό το νομοσχέδιο.

Το νομοσχέδιο προσπαθεί να κάνει τη ζωή των επιχειρηματιών και των επενδυτών ευκολότερη.

Δεν θα προσελκύσουμε επενδύσεις αν πούμε σε έναν επενδυτή έλα εδώ να σου κάνω τη ζωή δυσκολότερη. Θα τον προσελκύσουμε αν σεβαστούμε το χρόνο του και τις επενδύσεις που κάνει.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα εξαπέλυσε και επίθεση στον εισηγητή και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά λέγοντας πως είναι αδιάβαστος σε σχέση με τα όσα είχε πει νωρίτερα ο ίδιος από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Το νόμο των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε παραλάβει το νόμο του κ. Δραγασάκη επαναλαμβάνουμε. Πλέον η κυβερνητική σας θητεία σας παρακολουθεί. Εάν θέλετε να προκόψετε θα πρέπει να σοβαρευτείτε. Η αντιπολίτευση σας δεν είναι σοβαρή είναι μη σοβαρή.

Είναι ατόπημα να έρχεστε στη Βουλή αδιάβαστοι, ήδη έχετε κοπεί, έχετε πάρει κάτω από τη βάση. Ούτε το άρθρο του Δραγασάκη στο προηγούμενο νόμο δεν ήξερες, που τον έχεις υπογράψει κιόλας. Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετούσε αυτά που ζητούσε η αγορά. Αυτή είναι η δουλειά των κυβερνήσεων στο καπιταλιστικό κόσμο. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε τα νομοσχέδια που φέρνουμε στη Βουλή και είναι δικά μας, ενώ εσείς φέρνατε τα νομοσχέδια χωρίς να τα διαβάσετε.»