13 Οκτωβρίου 2019

Νέες «βόμβες» για Παπαγγελόπουλο! Το «καρφί» Γεωργιάδη!

Όπως υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, θυγατρικής του Υπερταμείου με μέτοχο το Δημόσιο, Γιώργος Τερζάκης, επιχειρήθηκε ο εκφοβισμός του Δ.Σ. της προκειμένου να πειθαναγκαστεί η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση να αποζημιώσει τον όμιλο Μαντωνανάκη.

Κεντρικό πρόσωπο των απειλών, σύμφωνα όσα λέει ο Γιώργος Τερζάκης στο «Πρώτο Θέμα», ήταν ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Απευθυνόμενος στη διοίκηση της ΕΤΑΔ εξαπέλυε συνεχώς απειλές ότι, εάν ‘δεν βρούμε λύση’ με τον όμιλο, θα σύρει τη διοίκηση στα δικαστήρια αρχής γενομένης από την παρούσα», λέει για τον κ. Παπαγγελόπουλο ο κ. Τερζάκης, περιγράφοντας τον άγριο καβγά που είχε με τον τέως υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιέσεις που ασκούσε για να αποζημιώσει η ΕΤΑΔ εθελοντικά την εταιρεία Αττικός Ήλιος, που διαχειρίζεται το πρώην «Ξενία» στο Λαγονήσι, και τις παράκτιες περιοχές που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου).

«Χτύπησα το χέρι μου στο τραπέζι, του είπα ότι ακριβώς επειδή κάνω το καθήκον μου, δεν τα φοβάμαι αυτά και ας ξεκινήσει από εμένα», προσθέτει ο κ. Τερζάκης εξηγώντας την αντίδρασή του στις απειλές του κ. Παπαγγελόπουλου.

Τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Τερζάκης σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρωτώμενος πως θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στην εμπλοκή του δικού του ονόματος σε ένα αντίστοιχο σκάνδαλο.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού ανάπτυξης