28 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Με μία και μοναδική μαθήτρια η παρέλαση στον Απόλλωνα Νάξου -Συγκινητική παρέλαση στην ακριτική Γαύδο με ελάχιστους μαθητές

Παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα.

Παιδιά παρέλασαν περήφανα με τα σχολεία τους, τιμώντας τους ήρωες του ’40. Μάλιστα, για τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, συγκινήθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καθώς πριν από 20 χρόνια είχε παρελάσει και ο ίδιος ως σημαιοφόρος.

Βίντεο με τη μικρή μαθήτρια να παρελαύνει
Όμως στον παραλιακό οικισμό Απόλλωνα της Νάξου, η παρέλαση πραγματοποιήθηκε με τη μία και μοναδική μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου, την Ευφραιμίνα Ανδρή, όπως αναφέρει το cycladesvoice.gr.

Η μικρή Ευφραιμίνα Ανδρή

Η μικρή Ευφραιμίνα Ανδρή

Οι κάτοικοι χειροκρότησαν θερμά τη μαθήτρια που κρατώντας την ελληνική Σημαία, παρέλασε με υπερηφάνεια για την 28η Οκτωβρίου, συνοδευόμενη από τον εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Απόλλωνα. Προηγήθηκαν, η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων.



Φωτογραφίες/βίντεο: Γιώργος Χωριανόπουλος

Συγκινητική παρέλαση στην ακριτική Γαύδο -Με ελάχιστους μαθητές [βίντεο]

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση οι μαθητές της ακριτικής Γαύδου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και καταχειροκροτήθηκαν!
Οι λιγοστοί μαθητές του νησιού, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, κρατώντας τη γαλανόλευκη στα χέρια σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και χαράς.

Οι παρευρισκόμενοι, λιγοστοί επίσης, κάτοικοι του ακριτικού νησιού, συγκινημένοι, χειροκρότησαν τους λιλιπούτειους μαθητές και τη δασκάλα τους που παρέλασαν με καμάρι.

Δείτε το βίντεο

Χρόνια  Πολλά      !!!  Η παρέλαση  του Δημοτικού  σχολείου  Γαυδου   ...   🇬🇷🌞🇬🇷🌞🇬🇷
Posted by Ευσέβιος Δασκαλάκης on Monday, October 28, 2019


Πηγή: Creta Post