09 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Εντυπωσιακή κωλοτούμπα Παπαγγελόπουλου: Έκανε τον Αγγελή από αδάμαστο δικαστή, σκευωρό

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εμφάνισε σήμερα τον Ιωάννη Αγγελή ως σκευωρό ενώ το 2016 έλεγε «ικανός, έντιμος και αδάμαστος δικαστής ο Αγγελής»

Να αποδομήσει τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή επιχείρησε για ακόμη μια φορά σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Παπαγγελόπουλος αμφισβήτησε την αξιοπιστία των καταγγελιών του Ιωάννη Αγγελή όπως έκανε και για τις καταγγελίες της κας Ράικου.

Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι μόλις πριν από τρία χρόνια, στη συζήτηση που είχε γίνει στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη (29/03/2016) χαρακτήριζε τον Εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή ικανό, έντιμο και αδάμαστο δικαστή! Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Καταγραφη11

Ωστόσο σήμερα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε τα ακριβώς αντίθετα για τον Ιωάννη Αγγελή τον οποίο χαρακτήρισε ευθέως ως σκευωρό, φαντασιόπληκτο και κορόιδο!

Συγκεκριμένα είπε:

«Ας δούμε ποιος είναι ο κ. Αγγελης. Όλος ο Άρειος Πάγος, δικηγόροι, εισαγγελείς και πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του και κυρίως τη συμπεριφορά του. Οι συνειρμοί και η φαντασία Αγγελή τον οδηγούν στο Ρασπούτιν χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Τι είχε γίνει στη Βιέννη και φοβόταν ο κ. Αγγελής και προσπαθούσε να εξασφαλίσει προστασία από τον κ. Καλογήρου αυτός ο αδέκαστος εισαγγελέας που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και παρέμβαση από υπουργό. Όλα αυτά που λέει ο κ. Αγγελής για απομάκρυνση δική μου και της κ. Τουλουπάκη αν ισχύουν που εγώ δεν τα πιστεύω τότε η κ. Παπασπύρου και η κ. Δημητρίου τον έπιασαν κορόιδο γιατί και η κ. Τουλουπάκη έμεινε και εγώ υπουργός έμεινα. Αν ισχύουν όλα αυτά σκευωρός είναι ο κ. Αγγελής που συμμετέχει σε τέτοιες μαζώξεις».

Δείτε το βίντεο του κωλοτούμπα: