16 Οκτωβρίου 2019

😱😱😱 Απολυμένος απο το Documento: “Περιμένετε λίγες μέρες, όλα θα ειπωθούν»

Δεν έχουν περάσει ούτε 100 μέρες απο την πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και στο εσωτερικό της εφημερίδας Documento επικρατεί αναταραχή. Αυτο προκύπτει απο το γεγονός οτι μεσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν υποβάλει την παραίτησή τους έξι εργαζόμενοι, ενώ έχουν απολυθεί τέσσερις. Κάποιοι συνδέουν την εξέλιξη αυτή με τις πολιτικές εξελίξεις. Ωστόσο αυτο δεν εχει καμία σημασία μπροστά στην πραγματικότητα που δεν είναι άλλη απο την παραδοχή του Νίκου Σερβετά, ο οποίος σε ανάρτηση του στο fb, επισημαίνει οτι ο ένας εκ των εργαζομένων θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην βγει το φύλλο.
😱😱😱
Σε κάθε περίπτωση αξίζει να διαβάσει κανεις το περιεχόμενο της ανάρτησης του πρώην εργαζομένου στην εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, στην οποία μεταξύ των άλλων εοισημαινει οτι: «περιμένετε λίγες μέρες, όλα θα ειπωθούν»

Συγκεκριμένα Ο Νίκος Σερβετάς που απολύθηκε από το Documento έγραψε στο fb:..

Στο κακοπαιγμένο σήριαλ «ΟΙ 10 μικροί Νέγροι» δηλώθηκε σήμερα και η 10η αποχώρηση, (6 παραιτήσεις, 4 απολύσεις) μόνο που θα γίνει μετά την έκδοση του φύλλου «διότι αλλιώς το φύλλο δεν βγαίνει».

Θέση πρέπει να πάρουν τώρα:

Α. Αυτοί που βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης αγνοώντας προφανώς την παλιά κινέζικη παροιμία που λέει: «Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;»

Β. (Περιμένετε λίγες μέρες, όλα θα ειπωθούν)