21 Οκτωβρίου 2019

KΑΙ ΧΘΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Με υπογραφή Ραγκούση ο νόμος για τους ανήλικους στις ταινίες (έγγραφα)

Ο νόμος του 2010 για τους ανήλικουςστις ταινίες έχει και την υπογραφή του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, o οποίος πρωτοστάτησε στις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση με τον Τζόκερ.

Ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε οι εξελίξεις «γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους».

Ωστόσο, δείχνει να έχει ξεχάσει ότι ονόμος που επιβάλλει πρόστιμα και ελέγχους για την εφαρμογή των κανόνων είναι της Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα η δική τουυπογραφή είναι η πρώτη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε λόγο για αντίδραση και «ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου» εξ αιτίας των ελέγχων από αστυνομικούς όχι φυσικά σε μια αίθουσα αλλά σε «κινηματογράφους».

Έπειτα, συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση και δηλώνοντας πως «Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι΄ αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους».



Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑανέφερε στη ανάρτησή του στο facebook: «Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα πριν από λίγο επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκείμενου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών κατά την προβολή της ταινίας “Joker”.

Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους».