11 Νοεμβρίου 2019

BINTEO-Ο Αντετοκούνμπο είχε νεύρα και έσπασε μια πινακίδα στο γήπεδο, με κλωτσιά -«Θα την πληρώσω τη ζημιά», λέει

Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Θάντερ, στην οποία τελικά η ομάδα του «Greek Freak» επικράτησε με 121-119.

Ενα airball σε ελεύθερη βολή φαίνεται να αποτέλεσε τελικά την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αρχικά, λόγω των νεύρων του Γιάννη την... πλήρωσε η φανέλα του, ενώ στο ημίχρονο ο περσινός MVP του ΝΒΑ έσπασε με μια κλοτσιά πινακίδα που βρισκόταν στο γήπεδο των Θάντερ με το σήμα της ομάδας.



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκίζει την φανέλα του στο 0:41.



«Θα πληρώσω για την πινακίδα που έσπασα»

Στιγμές αργότερα, αφού ηρέμησε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφερόμενος στην σπασμένη πινακίδα δήλωσε έτοιμος να πληρώσει ή να ανταλλάξει με μία των Μπακς όταν η ομάδα της Οκλαχόμα πάει στο Μιλγουόκι.

«Θα προσπαθήσω να πληρώσω για την πινακίδα ή θα σας την ανταλλάξω με μία των Μπακς όταν έρθετε στο Μιλγουόκι. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ενέργεια μου, ήμουν δυσαρεστημένος από την απόδοση μου στο πρώτο μέρος», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.