08 Νοεμβρίου 2019

Άγριο τρολάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Γράφτηκαν μέλη ο Βαρουφάκης και ο... Λούκυ Λουκ

Χαρακτηριστικά άγριας διακωμώδησης έχει προσλάβει η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ διά της ηλεκτρονικής οδού, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «σύστημα» της Κουμουνδούρου υφίσταται επιθετικό τρολάρισμα από δεκάδες χρήστες του διαδικτύου, που παριστάνουν τους ενδιαφερόμενους υποστηρικτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποβάλλουν στη σχετική πλατφόρμα ψευδή στοιχεία.

Ανάμεσα στα ονοματεπώνυμα που έχουν καταγραφεί ως αιτούντες για την απόκτηση της ιδιότητας του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο αυτό του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε, αλλά και άλλων υπαρκτών και ανύπαρκτων προσώπων.

Από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάνη Βαρουφάκη και Πάνο Καμμένο μέχρι και ήρωες κινουμένων σχεδίων, όπως τον Λούκι Λουκ.

Φυσικά, στο τέλος θα γίνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα και όσοι «εγγράφονται» για χαβαλέ ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκλειστούν. Πάντως, όπως είχαμε γράψει και την περασμένη εβδομάδα, η διαδικασία εγγραφής νέων μελών δεν πάει καλά σε αριθμητικό επίπεδο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στο επιτελείο της Κουμουνδούρου.

Παρότι έχουν ξεχυθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει περιοδείες σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, ο κόσμος δύσκολα ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του να αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους.

Γιώργος Κατσίγιαννης
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ