10 Νοεμβρίου 2019

😂😂 ΒΙΝΤΕΟ-Διαβατά: Ο ΓΓ του Συνδέσμου Σύρων έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου κατακεραυνώνοντας τον Γιαννούλη-Παρών κι ο Ψωμιάδης

Η ψησταριά στήθηκε τελικά στην κεντρική πλατεία των Διαβατών, περίπου δύο χιλιόμετρα από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου βρίσκεται η δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Στο μπάρμπεκιου έδωσε το «παρών» και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος τρώγοντας μάλιστα ένα σουβλάκι είπε χαρακτηριστικά “αυτό είναι αφιερωμένο στον κ. Γιαννούλη”.



Ο έκπτωτος νομάρχης δήλωσε ότι «οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό». «Έχουμε αλλοίωση γλώσσας, θρησκείας και ιστορίας. Είναι μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Έλληνες ξυπνήστε» είπε χαρακτηριστικά.



Έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων, στο μπάρμπεκιου παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδας, Ανουάρ Μπάκρι, ο οποίος σημείωσε ότι «στην Ελλάδα ο καθένας είναι ελεύθερος να τρώει και να πίνει ότι θέλει, ενώ πρόσθεσε πως είναι ευγνώμονες για τον ελληνικό λαό που τους φιλοξενεί και οφείλουν να σέβονται τα ήθη του τόπου».

Παράλληλα τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Χρήστος Γιαννούλης παριστάνει τον “εκπρόσωπο τύπου των προσφύγων στην Ελλάδα, ενώ η παράταξή του έχει διαπράξει εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας”.

Στο μπάρμπεκιου συμμετέχουν περίπου 40-50 άτομα.




 
Αντισυγκέντρωση 5-6 ΑΠΛΥΤΩΝ έξω από το hot spot

Την ίδια στιγμή έξω από το καμπ των Διαβατών 5-6 μέλη αριστερών οργανώσεων πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση, δηλώνοντας αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και μετανάστες. Χαρακτήρισαν το μπάρμπεκιου ρατσιστική πρωτοβουλία μιας μειοψηφίας κατοίκων, ενώ τόνισαν ότι ήταν υποκινούμενο από ακροδεξιές οργανώσεις.