30 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Δώρο με κάθε εγγραφή στο κόμμα ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας

Δική του προσφορά με αφορμή την Μαύρη Παρασκευή ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα της αντιπολίτευσης

Δική του προσφορά με αφορμή την Μαύρη Παρασκευή ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα της αντιπολίτευσης, προσφέροντας ένα ζευγάρι γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για κάθε νέα εγγραφή στο κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή της Κουμουνδούρου αποσκοπεί να προσελκύσει νέα μέλη, καθώς οι προσπάθεια αύξησης των εγγραφών μέχρι σήμερα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται, μέσω ειδικού λογισμικού, οι χρήστες της συσκευής θα μπορούν να βιώσουν έναν παράλληλο εικονικό κόσμο στον οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν υπογράφηκε μνημόνιο, οι φόροι μειώθηκαν, οι συντάξεις αυξήθηκαν, οι πρόσφυγες ζούσαν σε πεντάστερα θέρετρα και τα ΜΑΤ αντί για δακρυγόνα χρησιμοποιούσαν τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης μέσω της συσκευής να έχουν πρόσβαση και στην ειδησεογραφία της ημέρας αποκλειστικά από την Αυγή, την Εφημερίδα των Συντακτών και το Documento, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ένας εικονικός βοηθός στα πρότυπα της Σίρι, που θα μιλάει με τη φωνή της Όλγας Γεροβασίλη.

Η προσφορά αναμένεται να διαρκέσει έως και την Cyber Monday, ωστόσο δεν αποκλείεται να παραταθεί για μερικά χρόνια έως ότου το κόμμα συγκεντρώσει και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ή ξαναγίνει κυβέρνηση.

https://tovatraxi.com/politics/syriza-doro-me-kathe-eggrafi-ena-kranos-eikonikis-pragmatikotitas/