22 Νοεμβρίου 2019

Το «εύγε» του Άδωνι για το θάρρος Αβραμάκη (ΣΥΡΙΖΑ) την ώρα που τον κράζει η ΑΥΓΗ

Το θάρρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη, χειροκροτεί ο υπουργός της κυβέρνησης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την παρουσία του σε μνημόσυνο στην Τριάδα Σερρών, μελών της Πανελλήνιας Απελευθερωτικής Οργάνωσης πυ εκτέλεσαν οι κομμουνιστοσυμμρίτες του ΕΛΑΣ.

Αναλυτικότερα, ο κ Γεωργιάδης βρίσκεται στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑιου συναδέλφου του για το θάρρος του να παραβρεθεί στο σημείο παρότι στις εξηγήσεις του προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις λέγοντας πως ήταν σε περιοδεία στον νομό Σερρών, όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια, και προσέγγισε τυχαία το σημείο για να χαιρετήσει γνωστούς του.

Μάλιστα ο κ Γεωργιάδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρεται για τον κ Αβραμάκη παραθέτοντας μάλιστα και ένα άρθρο από την ΑΥΓΗ γράφοντας: «Παρά τις βολές από την @AvgiOnline μόνον εύγε αξίζουν στον βουλευτή του Σύριζα για το θάρρος του»



Υπενθυμίζεται η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη, σχετικά με το περιστατικό: «Παρευρέθηκα, λοιπόν, στην εκδήλωση τυχαία, καθώς ευρισκόμουν στην περιοχή του Δήμου Ηράκλειας, σε μία από τις καθιερωμένες προσωπικές περιοδείες μου ανά τον νομό. Περνώντας από την Τριάδα με σκοπό να επισκεφτώ τα καφενεία του χωριού είδα κόσμο μαζεμένο στο ηρώο και προσέγγισα για να χαιρετήσω κάποιους γνωστούς, ενώ η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη. Αποχώρησα σε σύντομο χρόνο και συνέχισα την περιοδεία μου στα υπόλοιπα χωριά».