17 Νοεμβρίου 2019

Επιδρομή ΑΠΛΥΤΩΝ στο σπίτι του Άδωνι-Γεωργιάδης: Δεν τους φοβόμαστε-Πέτσας: Δεν μας πτοούν οι φασίστες-Μπακογιάννη: Άνανδρη και χυδαία η επίθεση

Πέταξαν τρικάκια - «Ξέρουμε τα σπίτια σας» απειλεί ο Ρουβίκωνας σε κείμενό του - Πέτσας:  Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση

Τρικάκια στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου κάνουν αναφορά και στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου

Στο τέλος του κειμένου, δε, τα μέλη του Ρουβίκωνα απειλούν «ξέρουμε τα σπίτι σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέμβαση έγινε στις 12:30 το μεσημέρι στο Μαρούσι όπου και βρίσκεται το σπίτι του κ. Γεωργιάδη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν τους φοβόμαστε - Στο σπίτι μένει κι ο 5χρονος γιος μου

«Δεν τους φοβόμαστε» ήταν η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την επιδρομή μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter: «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου».

«Δεν τους φοβόμαστε!», καταλήγει ο Αδ. Γεωργιάδης.

Πέτσας: Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση

Για αντιδημοκρατική επίθεση από τους «τραμπούκους του Ρουβίκωνα» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται» διαμηνύει ο κ. Πέτσας.

Η δήλωση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:

Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα. Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της.

Μπακογιάννη: Άνανδρη και χυδαία η επίθεση στο σπίτι του Γεωργιάδη

"Χυδαία και άνανδρη" χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη από τον Ρουβίκωνα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε χαρακτηριστικά: "Επιθέσεις σε σπίτια και οικογένειας, όπως αυτή στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, είναι άνανδρες και χυδαίες. Πάνω από όλα σπιλώνουν την ιστορία του Πολυτεχνείου".