11 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση και επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ-Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ!

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα μέσα και έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην οδό Πατησίων, μεταξύ αστυνομικών και νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε έξω από το πανεπιστήμιο, όπου έγιναν ρίψεις μολότοφ από κουκουλοφόρους, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με ρίψη χημικών. Στη συνέχεια, ομάδα νεαρών μπήκε εντός του ακαδημαϊκού ιδρύματος, ενώ ακολούθησε η είσοδος των ΜΑΤ εντός του προαυλίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα άτομα αυτά μπήκαν στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου, ενώ η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτήν την ώρα.

Σημειώνεται, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία, σε επιχείρηση που πραγματοποίησε χθες σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες.

Ακόμη, η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου, υπό τον φόβο επεισοδίων για την επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και στον απόηχο της χτεσινής επιχείρησης της αστυνομίας, προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας της ΑΣΟΕΕ από τη Δευτέρα 11/11 έως και την Παρασκευή 17/11.