13 Δεκεμβρίου 2019

ΗΧΗΤΙΚΟ-Χυδαία επίθεση Χατζηνικολάου (τσάτσου του Μαρινάκη) σε Αλαφούζο: Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη-Αλαφούζος: Δεν έχω γλύψει κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέρη μου προς Δημόσιο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξαπέλυσε μέσα από το «Real» σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ» Γιάννη Αλαφούζο καλώντας τον να… βγάλει το σκασμό.

Αφορμή αποτέλεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε από το κανάλι του Φαλήρου η αναφορά που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου ένα έγγραφο του FBI που παρουσίασε ο αντιεισαγγελέας Γιάννης Αγγελής στην προανακριτική στη Βουλή για το θέμα της Novartis.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο «Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο» που «κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι» και χαρακτήρισε το έγγραφο «κ@λ@χαρτο».

Μίλησε δε για αμνήμονες λασπολόγους που πρέπει να βγάλουν το σκασμό.

«Ακούς Γιαννάκη; Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη!» είπε ο δημοσιογράφος.

«Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα, εμείς πήραμε ψίχουλα Γιαννάκη» είπε.

«Σε τζίρο 35 εκατ. που έκανε, το Real Group πήραμε ετήσια λιγότερα από 30.000. Μήπως Γιαννάκη τα έπαιρνες εσύ σε ένα μήνα αυτά;» είπε και πρόσθεσε γιατί θυμάμαι στην εκπομπή του φίλτατου και καλού συναδέλφου αυτά τα σποτάκια (σ.σ. της Novartis) να παίζουν κατά ριπάς».

Όλα αυτά έγιναν με αφορμή όσα είπε ο Γιάννης Αγγελής στην Προανακριτική για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου (Novartis) και τις αντιδράσεις του ΣΚΑΪ ο οποίος από το κεντρικό του δελτίο παρουσίασε και πάλι το έγγραφο του FBI για τις σχέσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο σχόλιό του ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρεται υποτιμητικά στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον «Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο» που «κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι».

Ο κ. Χατζηνικολάου υπενθύμισε την εκστρατεία του ΣΚΑΪ για να πέσει η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (σ.σ. 1990-1993) και με αφορμή την αναφορά του ονόματός του από το δελτίο του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία να λασπώσει εμένα και τον Real FM»

Σημείωσε μάλιστα πως η αναφορά του ονόματός του σε έγγραφο του FBI για την Novartis έχει ήδη απαντηθεί και «κανείς άλλος πέραν του του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής δεν ασχολήθηκε με αυτά».

Υπενθύμισε επίσης πως: «Ο ίδιος ο Κωσταντίνος Φρουζής παραδέχθηκε πως με έχει δει μια φορά στη ζωή του μαζί με άλλους δέκα.

Σημείωσε πως και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και να βάζεις πρωτοσέλιδα για τη Novartis την ίδια περίοδο».

«Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό «που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος του».

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, αν χρειαστεί θα το κάνω και με πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια» έκλεισε το σχόλιο ο Νίκος Χατζηνικολάου



Tα 7 tweets του Νίκου Χατζηνικολάου

Να σημειωθεί πως της παραπάνω επίθεσης από ραδιοφώνου είχαν προηγηθεί τα ακόλουθα tweet, σε ανάλογο ύφος:

– Κουίζ: Ποιος διευθυντής «δεξιάς» εφημερίδας θύμωσε που έχασε την επιρροή που είχε επί ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΠ και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό γιατί επέλεξε διοικητή που δεν ήταν της αρεσκείας του;

– Γιαννάκη θα μας πεις πόση διαφήμιση πήρες από τη Novartis; Μήπως 10 φορές περισσότερη από ό,τι αυτοί που λασπώνεις; Ε… Γιαννάκη;

– Αλέξη ρώτησες τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τον ρόλο που έπαιξε ο… Γιαννάκης στην πτώση της κυβέρνησης του; Ή το… απέφυγες βιογράφε της κακιάς ώρας;

– Κάποιοι ξέχασαν πολύ εύκολα ποιοί και γιατί έριξαν την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993… Και τώρα οι ίδιοι γράφουν τη βιογραφία του! Έλεος!

– Έχω απαντήσει! Ξαναζεσταμένη λάσπη δυο χρόνια μετά.Να με ακούσεις αύριο.

– Γιαννάκη θα κοιμηθείς απόψε; Ή έχεις ήδη συντονιστεί στον Real FM;

– Γιαννάκη αύριο το πρωί να ξυπνήσεις για πρώτη φορά πριν από τις 11 και να με ακούσεις στο ραδιόφωνο! Η ξαναζεσταμένη λάσπη… σκάει στο πρόσωπο σου! Άλλωστε έχεις ήδη μια καταδίκη για τις αθλιότητες σε βάρος μου στο βιογραφικό σου… Τα καλύτερα έρχονται!



Απάντηση Αλαφούζου σε Χατζηνικολάου
Την απάντησή του, σε όσα του καταλόγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του το πρωί της Παρασκευής, έδωσε με ανάρτησή του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης του Ομίλου του ΣΚΑΪ, στην ανάρτησή του, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημοσιογράφου, χαρακτηρίζει τα όσα ανέφερε «υστερία», ενώ προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή του: «Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν, δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς, δεν έχω γλύψει (sic) κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέρη μου προς Δημόσιο».



Λίγο αργότερα ήρθε νέα απάντηση μέσω διαδικτύου από τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές της δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δημοσιευθούν για να δούμε ποιοί τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;» ανέφερε μέσω twitter.