16 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ιαβέρης χάρισε το νεφρό του στον γιο του -Η ζωή τους ένα χρόνο μετά

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρού από τον γνωστό οδηγό αγώνων, Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) στο γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Σήμερα, δώδεκα μήνες μετά, όλα εξελίσσονται ιδανικά και η ζωή τους επέστρεψε στη κανονικότητα. Η δωρεά νεφρού έδωσε δεύτερη ζωή στο γιό και επιστροφή των δυο στους αγώνες της ζωής και του αθλητισμού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση», αναφέρει περιχαρής ο “Ιαβέρης” για να συμπληρώσει ο γιός του, Κωνσταντίνος: «Όλα εξελίσσονται τέλεια. Είναι μεγάλη ανακούφιση σε επίπεδο λύτρωσης. Ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό το δώρο ζωής, το γιατρό μας Βασίλη Βουγά και όλους όσους συνέβαλαν για αυτήν τη νέα ζωή».

Τέλος, ο γιατρός, Βασίλειος Βουγάς ευχαρίστησε τους δύο άνδρες για «την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο σε εμένα, όσο και στην μονάδα μας και το νοσοκομείο. Πάντα υγεία και χαρές».