02 Δεκεμβρίου 2019

Είχε επιτεθεί και κατά αστυνομικών ο αθλητής ΜΜΑ που ξυλοκόπησε Αλβανούς- Σε κώμα το ένα από τα θύματα

Το 2017 ο 20χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο για ρατσιστικές επιθέσεις κατά Αλβανών, είχε επιτεθεί και κατά αστυνομικών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έντονο διαπληκτισμό με αστυφύλακες στους οποίους επιτέθηκε με μανία, γρονοθοκοπώντας τους με αποτέλεσμα να τους στείλει στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της σύλληψης 

Ο 20χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από τις 27 Νοεμβρίου για επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο, βαριές σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολύ σκληρό αθλητή του ΜΜΑ με εντυπωσιακά στατιστικά στους αγώνες που έχει δώσει και ο οποίος δεν θα δίσταζε να δώσει μάχη για να ξεφύγει.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2019 στο 1ο Λύκειο Ασπροπύργου ο κατηγορούμενους μαζί με 40 άτομα, χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντκείμενα επιτέθηκαν σε έξι άτομα, εκτοξεύοντας παράλληλα υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγή τους. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τα θύματα να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοοκομείο.

Πέντε μέρες αργότερα έξω από κατάστημα στην οδό Ποσειδώνος στον Ασπρόπυργο ο ίδιος με μεταλλικά αντικείμενα ξυλοκόπησε ακόμη δύο Αλβανούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπείο νοσοκομείο της Βούλας. Ο ένας από τους δύο μάλιστα νοσηλεύτηκε και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στις 21 Νοεμβρίου ξεκίνησε η σταδιακή διακοπή της καταστολής. Σύμφωνα με την  ιατρική γνωμάτευση θα παραμείνει σε κωματώδη κατάσταση για τους επόμενους μήνες.

Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης αναγνωρίστηκε από τα θύματα.

Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτκής Αττικής εκείνος αρνήθηκε να δηλώσει στα στοιχεία της ταυτότητάς του και δνα υποβληθεί σε δακτυλοσκοπική σήμανση.

Μίλτος Σακελλάρης`
http://www.policepress.gr