06 Δεκεμβρίου 2019

Ινδία: Τους σκότωσαν πάνω στην αναπαράσταση του βιασμού – Προσπάθησαν να αποδράσουν

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Ινδία. Τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα της αναπαράστασης βιασμού και αφού προσπάθησαν να δραπετεύσουν, αρπάζοντας το όπλο ενός από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί.

Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνταν για τον ομαδικό βιασμό μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ, όπως ανακοίνωσε ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας. Οι τέσσερις δεν έμειναν μόνο στον βιασμό αφού έκαψαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.



«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Ν. Πράκας Ρέντι, αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ.

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Χιντεραμπάντ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του περιστατικού ρίχνοντας φωτοβολίδες και λουλούδια στους αστυνομικούς.

«Είμαι χαρούμενη που οι τέσσερις κατηγορούμενοι σκοτώθηκαν», δήλωσε η αδελφή του θύματος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα. Ευχαριστώ την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους».

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 33.000 βιασμοί καταγράφηκαν στην Ινδία το 2017, με περισσότερους από 10.000 να αφορούν ανήλικα κορίτσια.