10 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό είναι το δώρο της Μαρέβα στους συζύγους των βουλευτών της ΝΔ (Εικόνα)

Ένα… γούρι (φυλαχτό) πρόσφερε στους καλεσμένους της η Μαρέβα Μητσοτάκη στο γεύμα που παρέθεσε στο «Ηλέκτρα Μετρόπολις», στην οδό Μητροπόλεως, στις/στους συζύγους των βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Το γούρι 2020 ήταν ένα δερμάτινο βραχιολάκι δημιουργία της Zeus-Dione εμπνευσμένο από ένα μωσαϊκό που βρέθηκε στην είσοδο του Ναού των Δελφών στη Δήλο.

part000001-e1575919667889-450x337

Υπενθυμίζεται πως κάθε χρόνο - τα τελευταία χρόνια - κάνει αυτό το τραπέζι η κ Μητσοτάκη, συνήθεια που φυσικά δεν θα μπορούσε να αλλάξει και τώρα που ο σύζυγός της είναι Πρωθυπουργός.

Η οικοδέσποινα βρέθηκε σε όλα τα τραπέζια, συνομίλησε με τους/τις συζύγους, γνώριζε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, έγινε κουβέντα για την οικογένεια, αλλά και για το τι αλλάζει φορολογικά στην Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, το μενού ήταν λιτό, πρώτο πιάτο, σαλάτα με μοτσαρέλα, κύριο πιάτο λαβράκι με σεληνόριζο και ως επιδόρπιο μηλόπιτα με μους σοκολάτα και με παγωτό.

Να σημειωθεί ότι απουσίαζε η Γεωργία Σαμαρά (ήταν εκτός Αθηνών), ενώ στην ίδια ροτόντα βρέθηκαν οι Νατάσα Παζαΐτη, Τζένη Μπαλατσινού και Μάρα Ζαχαρέα, ενώ παρέστη και ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον χειρουργό Κώστα Τεπελένη (σύζυγο της βουλευτού Ιωαννίνων Μαρίας Κεφαλά).