21 Ιανουαρίου 2020

Βγήκε η απόφαση της ΕΠΟ για την Ξάνθη... 200.000€ πρόστιμο και καθάρισε

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η απόφαση για την υπόθεση της αδειοδότησης της Ξάνθης.

Η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης κάνει λόγο για ανάκληση της άδειας συμμετοχής της ακριτικής ΠΑΕ στη Super League 1 και πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ. Η ΕΕΑ θα εκδώσει άλλη απόφαση, σχετική με την καταγγελία του Ολυμπιακού. Η απόφαση-πόρισμα θα σταλεί στην ΕΠΟ για να επιβληθεί τιμωρία στην Ξάνθη, αλλά η ΕΠΟ θα έχει ήδη τιμωρήσει την ακριτική ομάδα οπότε δεν θα μπορεί να την τιμωρήσει δεύτερη φορά για το ίδιο "αδίκημα".

Μπαίνει έτσι ταφόπλακα στις γελοίες καταγγελίες του ΟΣΦΠ αφού το άλλο θέμα που εξετάζει η ΕΕΑ, της πολυιδιοκτησίας Σαββίδη, είναι ανύπαρκτο αφού ο Σαββίδης δεν έχει ούτε τις μετοχές του ΠΑΟΚ, ούτε της Ξάνθης και οι αστειότητες με τα σαλέ και τα γηπεδάκια που αγόρασε ένα ξάδερφός του είναι να 'χαμε να λέγαμε...

O Διευθυντής της Επιτροπής Αδειοδότητης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, με προηγούμενη τοποθέτηση του είχε αποκαλύψει το πώς θα κινηθεί η ΕΠΟ στην υπόθεση της Ξάνθης.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ' αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».