Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Η ανήλικη κόρη γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Κουκάκι!Η 17χρονη κόρη γνωστού ηθοποιού, που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε δημοφιλή σειρά στην τηλεόραση, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες των αστυνομικών επιχειρήσεων επί των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.

Ανάμεσα στους 21 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι, είναι και ο κεντρικός «διαχειριστής» τους.

Ο γνωστής αντιεξουσιαστής, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν φέρεται να διαχειρίζεται και τις τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι. Μάλιστα, από τους 21 συλληφθέντες στο Κουκάκι οι 10 είχαν συλληφθεί ξανά, όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ και απασχολούν τις Αρχές με τη δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου