11 Ιανουαρίου 2020

ΞΥΔΑΚΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ! Έξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι με δήλωση του Άδωνι-ΒΙΝΤΕΟ


Η Γεροβασίλη δεν αντέδρασε όταν το είπε ο Άδωνις που ήταν μαζί της στον ΑΝΤ1... μετά όμως πήρε γραμμή και έγραψε στο Twitter

Σφοδρή «επίθεση» του Αλέξη Χαρίτση στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δήλωση περί «αλλοίωσης του πληθυσμού»

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή», αναφέρει σε σχόλιο του ο Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χαρίτσης προσθέτει ακόμα: «Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;».

Και η Γεροβασίλη κατά Γεωργιάδη – Η «μπηχτή» για Μητσοτάκη

Μετά τον Αλέξη Χαρίτση και η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε με επιθετικό τρόπο τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη περί «αλλοίωσης πληθυσμού» στην πρωινή εκπομπή του Αnt1.

H κ. Γεροβασίλη αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twiter: «Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;».

Η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη



Δείτε όλη την τοποθέτηση του Άδωνι γιατί αυτοί ειδικεύονται στην κοπτοραπτική