27 Ιανουαρίου 2020

Πανό εναντίον Αυγενάκη που και καλά αδειάζει την Επιτροπή που ο ίδιος διόρισε

[Εννοείται ότι ο δικαστής θα αθωώσει τον ΠΑΟΚ αφού δεν υπάρχουν μετοχές της Ξάνθης στα χέρια Γ.Σαββίδη και μητέρας του που έχουν τις μετοχές του ΠΑΟΚ. Απλά το μόνο που κατάφεραν και αυτό που ήθελαν από την αρχή είναι η λάσπη που θα μείνει... πέρσι λέγαν το Πρωτάθλημα των Πρεσπών φέτος θα λέν το Πρωτάθλημα της Ξάνθης ξερωγω... επικοινωνιακές παπαριές δηλαδή...]

Πανό-μήνυμα στην Τούμπα: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο, Αυγενάκη τελείωσες» (pic)

«Βράζει» η Τούμπα με την απόφαση της ΕΕΑ και οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανάρτησαν ένα μήνυμα πανό στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Τούμπας.

O κόσμος του ΠΑΟΚ που ενημερώθηκε εν μέσω αγώνα για την απόφαση της ΕΕΑ έχει ξεσπάσει σε συνθήματα κατά παντών, ενώ οι αντιδράσεις τους συνεχίστηκαν και μέσω ενός πανό που αναρτήθηκε στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Τούμπας.

Αυτό αναγράφει: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο... Κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν ... Αυγενάκη τελείωσες».

Δείτε την σχετική φωτό:



Πουλάει τρέλα ο Αυγενάκης και αδειάζει την ΕΕΑ!

Μετά την απόφαση που έβγαλαν τα μέλη της δικής του Επιτροπής (!), ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση κατά της ποινής σοκ του υποβιβασμού και αδειάζει τα μέλη της ΕΕΑ για την απόφαση που πάρθηκε «χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».
Κατά της απόφασης σοκ της ΕΕΑ στην οποία μετέχουν τα μέλη που ο ίδιος έχει ορίσει, για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τάχθηκε με δήλωση του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα, αδειάζει τα μέλη της Επιτροπής σημειώνοντας ότι η απόφαση πάρθηκε «χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση»

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».