22 Ιανουαρίου 2020

Προσπάθησαν να «στριμώξουν» τη Μαρία οι Αυστραλοί-Μέχρι και για τα Σκόπια τη ρώτησαν

Οι Αυστραλοί δημοσιογραφοι προσπάθησαν να «βγάλουν» κάτι κακό από τη Μαρία για τους Έλληνες φιλάθλους.

Βασιζόμενοι στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί έλλειψης σεβασμού και στο γεγονός ότι κάποιοι φίλαθλοι εκδιώχτηκαν από τις εγκαταστάσεις, έκαναν «πρέσινγκ» στη Μαρία.


«Ήταν εξαιρετικοί», είπε, ωστόσο, η Μαρία όταν ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά τους. «Σέβονταν τον αντίπαλο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, με υποστήριζαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα στο πλευρό μου».

Στη συνέχεια σχολίασε αυτά που είπε ο Στεφ: «Δεν είδα το ματς του Στέφανου. Έμαθα τι είπε και το καταλαβαίνω. Καθένας έχει διαφορετικό γούστο, είναι επιλογή του».

Δεν είπε κακό λόγο ούτε όταν ρωτήθηκε αν είναι πρέπον να βρίζουν τα Σκόπια με συνθήματα. «Έχουν μεγάλο πατριωτισμό, οπότε δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το καταλαβαίνω, διότι νιώθουν πιο Έλληνες από εμάς, το οποίο είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι παράνομο».

Όσο για την πιθανότητα κάποιοι να... φάνε πόρτα στο μέλλον; «Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν έπαιζα εδώ χωρίς αυτούς. Μου αρέσει πολύ, με κάνει να παίζω ακόμα καλύτερα, πωρώνομαι περισσότερο και γι' αυτό είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ελπίζω να μη συμβεί, να συνεχίσουν να έρχονται στα ματς μας και να μας ενισχύουν».

Και κατέληξε: «Σεβάστηκαν τον αντίπαλο στο μέγιστο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, δεν φώναζαν για παράδειγμα στα double faults ή στα λάθη. Το μόνο που φώναζαν ήταν break, break, break, αλλά αυτό το κάνουν όλοι. Εγώ είμαι εντάξει, είναι πολύ καλοί».

Βίκυ Γεωργάτου
sdna.gr