25 Φεβρουαρίου 2020

Επίθεση σε ταξιτζή στο Σχιστό: Συμμορία ΓΥΦΤΩΝ τον λήστεψε με «δόλωμα» μια 20χρονη

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σε περιοχή του Κορυδαλλού - Πάνω από 500 ευρώ η λεία των δυο νεαρών Ρομά ΓΥΦΤΩΝ που επιτέθηκαν στον ταξιτζή

Τον τρόμο έζησε ένας 56χρονος οδηγός ταξί ο οποίος δέχτηκε, χθες το απόγευμα, άγρια ληστρική επίθεση από συμμορία Ρομά ΓΥΦΤΩΝ.

Μάλιστα οι δράστες του έστησαν παγίδα και με δόλωμα νεαρή Ρομά ΓΥΦΤΙΣΣΑ που επιβιβάστηκε από τα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού νοσοκομείου του ζήτησαν να σταματήσει σε δρόμο του Σχιστού, τον λήστεψαν και, αφού τον πέταξαν έξω από το ταξί, εξαφανίστηκαν.

Το εφιαλτικό συμβάν άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 15:30. Ο 56χρονος βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού Νοσοκομείου, όταν μια νεαρή Ρομά ΓΥΦΤΙΣΣΑ, περίπου 20 ετών, επιβιβάστηκε στο όχημα και του ζήτησε να την μεταφέρει στο Σχιστό Κορυδαλλού. Στην οδό Φώτη Αγγουλέ του ζήτησε να σταματήσει για να ειδοποιήσει μια φίλη της να πληρώσει, καθώς η ίδια δεν είχε χρήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε μια γυναίκα Ρομά ΓΥΦΤΙΣΣΑ περίπου 30 χρόνων κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Όμως, αντί να πληρώσει, όρμησε πάνω στον ταξιτζή και του άρπαξε το κινητό. Την ίδια ώρα εμφανίστηκαν δύο νεαροί Ρομά ΓΥΦΤΟΙ, μπουκάρουν από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, του άρπαξαν μια κερματοθήκη που περιείχε 40 ευρώ και το πορτοφόλι με 500 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσαν ότι το θύμα τους δεν είχε κάτι άλλο για να αρπάξουν, τον πέταξαν έξω από το ταξί και έγιναν καπνός.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ