17 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Σαββίδης για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Το μυαλό στο κεφάλι, θέλουν τιμωρία έδρας»

Επί ποδός στις τάξεις του ΠΑΟΚ από νωρίς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στους φίλους του Δικεφάλου προκειμένου να διαφυλάξουν το σπίτι τους και να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι σε τυχόν ερυθρόλευκες προκλήσεις.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουν συμβεί και λίγα τα τελευταία χρόνια, η συμπεριφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας υπήρξε υποδειγματική. Και έτσι επιβάλλεται να είναι και την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί απόλυτα πως το κλίμα είναι τεταμένο, αρκεί να αναλογιστεί κανείς το κύμα εξελίξεων που δρομολογεί ο Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες κατά του Δικεφάλου, επιδιώκοντας να παιχθεί ποδόσφαιρο εξωαγωνιστικά.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη που συνέστησε ψυχραιμία σε όλους, καθαρό μυαλό και μάτια ανοιχτά. Όπως σημείωσε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν τιμωρία της έδρας, θέλοντας να προκαλέσουν τον κόσμο που θα εξαφανίσει τα... μαγικά χαρτάκια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή το μυαλό στο κεφάλι και τα μάτια ανοιχτά. Θέλουν τιμωρία της έδρας μας και θα επιδιώξουν γι΄αυτό».



Ελένη Μπούντου
sdna.gr