12 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κόμπι και η Τζιάνα πέθαναν ακαριαία – Το πιστοποιητικό θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, οι οποίοι πέθαναν μετά από ατύχημα με ελικόπτερο στις 16 Ιανουαρίου στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. «Διαμπερές τραύμα», είναι η επίσημη αιτία θανάτου τους.

Ο «Black Mamba» και η κόρη του κηδεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή 7/2 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ τo FOX 11 έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους.



«Ο αθλητής και παραγωγός, Κόμπι Μπράιαντ απεβίωσε καθώς είχε υποστεί διαμπερές τραύμα, με την ώρα θανάτου να απέχει ελάχιστα από αυτήν της σύγκρουσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο αναγράφεται και για τη 13χρονη Τζιάνα, ενώ αναφέρεται ακόμα πως οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο της Κορόνα Ντελ Μαρ στην Καλιφόρνια και από εκεί στο Νεκροταφείο Πασίφικ Βιου, το οποίο έκανε και τις απαραίτητες ετοιμασίες για τις κηδείες.

Στις 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο δημόσιο μνημόσυνο, το οποίο θα γίνει στο «Staples Center», έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, όπου αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή από όσους θέλουν να αποχαιρετήσουν τον θρυλικό μπασκετμπολίστα.