Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα θωράκισης του κοινοβουλίου - Στήνουν ειδικό χώρο εκτός ΒουλήςΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΧ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΘΗΝΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΡΙΓΥΡΝΑΓΕ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ! 

Εκεί θα μεταφέρονται όσοι εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα, όπως καταρροή, υψηλό πυρετό ή βήχα

Έκτακτα μέτρα θωράκισης του κοινοβουλίου απο την επέλαση του επικίνδυνου κορωνοϊού ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να διαμορφωθεί ειδικός χώρος - πιθανότατα στο προαύλιο του κοινοβουλίου - όπου θα μεταφέρονται όσοι εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα, όπως καταρροή, υψηλό πυρετό ή βήχα. Το ιατρείο της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει ανοικτό, ωστόσο όχι για τα παραπάνω συμπτώματα που θα εξετάζονται στο νέο αυτό χώρο.

Παράλληλα θα αντικατασταθούν από τις τουαλέτες τα «στέρεα» σαπούνια με αντίστοιχα υγρά, ώστε να μην υπάρξει μετάδοση του ιού με αυτόν τον τρόπο.
Την ίδια ώρα, υπηρεσιακή παράγοντες της Βουλής έχουν αναλάβει να ενημερώσουν σε μικρές ομάδες όλους τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου, σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης, τα συμπτώματα και τον τρόπο αντιμετώπισης του ιού σε περίπτωση που κάποιος αποδειχτεί ότι είναι φορέας.

Να σημειωθεί ότι τι τελευταίες εβδομάδες έξω απο το ιατρείο της Βουλής έχουν αναρτηθεί αφίσες που ενημερώνουν βουλευτές, υπαλλήλους και επισκέπτες για τον κορονοϊό και για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου