13 Φεβρουαρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Βόλεϊ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Βροχή» από μολότοφ και δακρυγόνα πριν την έναρξη - Συγκλονιστικές εικόνες

Ο πρώτος τελικός του League Cup στο Βόλεϊ Ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού καθυστέρησε 45 λεπτά να αρχίσει, καθώς έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» έγινε χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν χούλιγκαν έριξαν μολότοφ - Από την αποπνικτική ατμόσφαιρα πολλοί αναγκάστηκαν να βγουν από το γήπεδο

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι για τον αγώνα βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός η αστυνομία έκανε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι εξέδρες στο «Μελίνα Μερκούρη».

Όλα άρχισαν, ωστόσο, όταν περί τους 40 χούλιγκαν βγήκαν από το γήπεδο και πέταξαν μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

Η μυρωδιά «εισέβαλε» στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και αρκετοί οπαδοί που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αναγκάστηκαν να βγουν έξω.

Ο πρώτος μεγάλος τελικός του League Cup ανάμεσα στους «αιωνίους» ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00, όμως η έναρξή του καθυστέρησε αρκετά, περίπου 45 λεπτά, εξαιτίας της ιδιαίτερα αποπνικτικής ατμόσφαιρας και εντός του γηπέδου.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, οι φίλαθλοι κρατούν τις μύτες και τα πρόσωπά τους, ενώ οι αθλητές των δύο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια έως ότου καθαρίσει το γήπεδο.