17 Φεβρουαρίου 2020

ΦΑΠΕΣ Άδωνι σε Παπαδημούλη για τους «αρμούς της εξουσίας»: «Δεν αφήνεις τις ανοησίες»... κι ο ΣΤΟΚΟΣ τις συνέχισε

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης - «Άσε τις ανοησίες», απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο ΠαπαΔΡΑΧΜΟΥΛΗΣ που κονομάει εκατομμύρια Ευρώ στην Ευρωβουλή απάντησε με τη γνωστή αφιέρωση Παττακού σε Άδωνι... μιλάμε για επιχείρημα, όχι αστεία

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιωκεί, όταν αναλάβει ξανά την κυβέρνηση, να ελέγξει τους «κρίσιμους αρμούς της εξουσίας» ήταν η αφορμή να ξεσπάσει μία άγρια κόντρα στο Twitter ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Άκουσα χθες την ομιλία του κ. Τσίπρα που είπε ότι "η δεύτερη φορά αριστερά", όταν έλθει, θα αποκτήσει πρόσβαση και έλεγχο σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι χούντα. Είπε δηλαδή ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς”. Η παραπάνω δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο OPEN προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη μέσω Twitter.

«Αυτά που είπε ο @atsipras στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο @AdonisGeorgiadi. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.




Ο υπουργός Ανάπτυξης, απάντησε ζητώντας να εξηγήσει ο κ. Παπαδημούλης τι εννοούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας για «αρμούς της εξουσίας»




Η απάντηση του κ.Παπαδημούλη ήρθε λίγο αργότερα: