14 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου-Σεσημασμένος ο δολοφόνος -Γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. και το θύμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση σκούπα στην οδό Μενάνδρου, αλλά και στους δρόμους γύρω από την Πλατεία Ομονοίας.

Kλούβες της Αστυνομίας, μηχανές της ΔΙΑΣ και άνδρες των ΟΠΚΕ έχουν κυκλώσει τους δρόμους πέριξ της Πλατείας Ομονοίας και δη την Μενάνδρου και την Σαπφούς, στις οποίες χθες ενεπλάκησαν ένοπλοι Αφγανοί και Πακιστανοί που ανήκουν σε συμμορίες διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Οι εγκληματικές ομάδες κυριολεκτικά σφάχτηκαν και σκοτώθηκαν για τα ποια εκ των δύο θα έχει την καλύτερη «πιάτσα» στο σημείο.

Οι Αρχές προχωρούν αυτή την ώρα σε επιχείρηση-σκούπα κι όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός έχουν προσαγάγει κάποιους αλλοδαπούς, στους οποίους κάνουν σωματικό έλεγχο και τσεκάρουν τα χαρτιά τους.

Σεσημασμένος ο δολοφόνος -Γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. και το θύμα

Απίστευτες αγριότητες σε συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ηδη αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι Πακιστανός, σεσημασμένος και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από το υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από κάμερες εντόπισαν το δράστη της δολοφονίας του Αφγανό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια κατά τη διάρκεια της συμπλοκής αλλοδαπών και έφτασαν στα στοιχεία του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως και το θύμα ήταν γνωστός των Αρχών. Ηδη η ΕΛ.ΑΣ. Έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Πακιστανού δράστη.

Συμπλοκή αλλοδαπών για τη διακίνηση τσιγάρων και ναρκωτικών
Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.



Η άγρια, αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε χθες στο κέντρο της Αθήνας ήταν ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Συνολικά συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα, ενώ ο δράστης της δολοφονίας, αφού χτύπησε θανάσιμα το θύμα στη συνέχεια έτρεξε και εξαφανίστηκε.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έπεσαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.